SEO Contentmarketing abonnement

‘Content rules’, is een veelgehoorde kreet op internet. SEO Content marketing is het toverwoord als het gaat om het werven van nieuwe klanten en meer business, zoals je ook kan lezen in de ‘Bermudadriehoek‘. Maar wat betekent dat? Hoe doe je dat: ‘content marketing’?

Het antwoord is eenvoudig geschreven, maar moeilijker gerealiseerd. Je zal met enige regelmaat via verschillende media je doelgroepen moeten voorzien van prikkelende, interessante informatie, waardoor ze geïnteresseerd in je raken en beter op de hoogte zijn van wie je bent en wat je doet. Dit leidt op termijn tot een grotere naamsbekendheid, een hogere status binnen je vakgebied en meer klanten en omzet.

Wat is een SEO content abonnement?

Met een SEO Content abonnement hoef je zelf niet die interessante informatie te geven. Afhankelijk van het abonnement, schrijft Studio Contekst regelmatig een blog of nieuwe landingspagina, verzenden we een nieuwsbrief aan je relaties en posten we nieuwsberichten op de verschillende sociale media. Al deze activiteiten zijn gericht op het boeien en binden van meer potentiële klanten en uiteindelijk de conversie naar omzet.

Hoe werkt het?

Elk SEO content abonnement begint met een bijeenkomst waarbij we de thema’s, onderwerpen, zoekwoorden en planning voor een periode vaststellen. Deze bespreking vormt de basis voor alle activiteiten die daaruit volgen. Daarna zorgt Studio Contekst ervoor dat op de afgesproken momenten er via de verschillende middelen gecommuniceerd wordt. Wij regelen planning, informatie en verspreiding. Het enige wat je als klant hoeft te doen, is op verzoek benodigde informatie aan te leveren.

Wat zijn de abonnementen?

Er zijn zes standaard abonnementen en daarnaast is er natuurlijk maatwerk mogelijk, bijvoorbeeld in combinatie met Teksttegoed.

  • kwartaal 4 blogs/landingspagina’s per jaar op de website en 8 berichten op sociale media
  • kwartaal + als kwartaal, plus twee nieuwsbrieven per jaar met drie items
  • tweemaandelijks 6 blogs/landingspagina’s per jaar op de website en 12 berichten op sociale media
  • tweemaandelijks + als tweemaandelijks plus drie nieuwsbrieven met drie items
  • maandelijks 11 blogs/landingspagina’s per jaar op de website en 22 berichten op sociale media
  • maandelijks + als maandelijks plus 5 nieuwsbrieven per jaar met 3 items

Je hebt al een SEO content abonnement voor € 49,- per maand.
Abonnementen gelden voor minimaal een jaar en zijn daarna per maand opzegbaar.

Interesse?

Denk je dat een SEO Content abonnement ook voor jou zou kunnen werken? Neem dan contact met ons op.
Bel 06 418 410 91 of stuur een mailtje naar
info@studiocontekst.nl

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *