SEO tekst tegoed tekstschrijver Amersfoort

Teksttegoed is bedoeld voor kleine klussen en de dingetjes tussendoor. Te weinig om een opdracht met aparte factuur voor te maken, maar wel de moeite waard om gedaan te worden. Teksttegoed kan je gebruiken om je tekstschrijver nog even naar een tekst te laten kijken, voor eindredactie, voor een paar berichtjes op sociale media of om tekst voor een extra landingspagina op je website te schrijven. Wat dacht je van een goede samenvatting op je Linkedin-profiel? Kortom, alle opdrachten die niet meer dan 2 uur werk kosten.

Hoe werk Teksttegoed?

Nadat je Teksttegoed hebt aangeschaft, is het tegoed een jaar geldig. Na dat jaar kan je het bestaande tegoed weer aanvullen of vervalt het resterende bedrag. Het saldo wordt in een Excel-bestand bijgehouden en je krijgt bij elke mutatie een mailtje. Het tegoed is opgebouwd in minuten en elke mutatie bedraagt minimaal een kwartier.
Teksttegoed kost € 195,- ex BTW en daarvoor krijg je 3,5 werkuren. Gerekend naar het reguliere uurtarief van € 65,- krijg je dus een half uur extra. Het tegoed is een jaar geldig.

Een voorbeeld

Stel je wilt een persbericht. Je levert alle informatie bij je tekstschrijver aan en we hebben nog even telefonisch contact. In totaal besteden we een uur en een kwartier aan het persbericht. Dan gaan er 75 minuten van je Teksttegoed af en heb je nog 135 minuten over. Dat krijg je bevestigd in een mailtje. Een dag later bel je ons om te vragen of we even willen kijken naar het begeleidende mailbericht dat je naar de redacties wilt sturen. Dat doen we. Totaal is dat ruim 10 minuten werk. Er worden 15 minuten van je Teksttegoed afgeboekt; saldo 120 minuten. Weer ontvang je daarvan een mailtje.

Interesse?

Denk je dat Teksttegoed ook voor jou zou kunnen werken? Neem dan contact met ons op. Bel 06 418 410 91 of stuur een mailtje naar info@studiocontekst.nl

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *